At skrive en blog

To dage inden jeg skulle rejse besluttede jeg at lave en rejse blog. Det viste sig at være en lidt større udfordring end jeg havde regnet med. Godt nok er der kommet internet og wi-fi alle vegne i Mellem Amerika, men hastigheden er ikke vild stor og strømmen har tendens til at svigte og selve internet forbindelsen er ikke altid stabil. Da jeg ikke engang kunne få åbnet mit redigeringsprogram, opgav jeg.

Jeg har skrevet på FaceBook og postet fotos. Jeg har skrevet et rejse brev og sendt det til familie og venner. Men i dag i Belize City skrev jeg om min dag og det blev for lang en tekst til FaceBook og jeg har lige just sendt rejsebrev ud – så jeg besluttede at skrabe mit blog design ned til det minimalistiske og se om jeg kunne udgive en side og tre fotos. Det er lykkedes vist nok og jeg håber at kunne fortsætte, når inspirationen er tilstede. Indlægget om Belize City er på engelsk.

Med kærlighed,
C.W.
Belize City 07-03-2017

The Boat Terminal in Belize City
The Boat Terminal in Belize City

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *